• shtëpi
  • All IN TWO SOLAR ATREET LIGHT : YC-B-CF

All IN TWO SOLAR ATREET LIGHT : YC-B-CF

  • All IN TWO SOLAR ATREET LIGHT : YC-B-CF

    20watts Installation Height:3-4m Solar Panel: High-Efficiency Polycrystalline Silicon solar panel Battery Type: Built-in lithium battery Lifespan: >50000 hours Charging Time: 4 to 8 hours during daytime Working Mode: Time control✚Lighting control * Working modes for integrated light: * Fiket automatikisht gjatë ditës dhe karikohet automatikisht. Full power working mode and…
    Lexo më shumë
1 faqe 1 të 1
HULUMTIMI TANI