• shtëpi
 • Të gjitha në dy drita diellore të rrugës
Të gjitha në dy drita diellore të rrugës
 • Fabrika e shitësit me shumicë 100W dritë diellore LED në natyrë
  Specifikimet e artikullit të dritës diellore të rrugës Të gjitha në dy Vërejtje fuqia e dritës 60 W Kapaciteti standard i baterisë së litiumit ≥50AH Paneli diellor i baterisë së përkohshme të litiumit 50W poli Tension 3.2V LED Intensiteti i dritës 120-130LM/W Përthyerja e lentës nuk përfshihet Temperatura e ngjyrës 5000- Indeksi standard i interpretimit të ngjyrave ≥80% Këndi i dritës 120° Temperatura e punës -25℃-60℃ temperatura e ruajtjes -5℃-35℃…
 • two in one solar street light 6000 Lumens Security Light Dusk to Dawn Timing Off
  All In Two Solar Street Light Item Specification Remark light power 40w 50W 60w 80w lithium battery capacity 3.2V 65AH 30AH 40AH 50AH lithium battery solar panel 60w 80W 100w 120w Poly Voltage 3.2V 12V 12V 12V LED Light intensity 2500LM 3500LM 4800LM 6000LM Color temperature 5800-6500K 5800-6500K 5800-6500K 5800-6500K Standard Color rendering index…
 • 24V të gjitha në dy drita diellore të integruara të rrugës
  All In Two Solar Street Light Item Specification Remark light power 80W 80w 100w Standard lithium battery capacity 12V 30AH 12V 40AH 3.2V 100AH lithium battery solar panel 80W 100w 100w poly Voltage 12V 12V 3.2V LED Light intensity 120-130LM/W 120-130LM/W 120-130LM/W The refraction of the lens isn't included Color temperature 5800-6500K 5800-6500K 5800-6500K…
 • 30w dy në një dritë diellore të rrugës
  All In Two Solar Street Light Item Specification Remark light power 30W Standard lithium battery capacity 3.2V 25AH lithium battery solar panel 30W poly Voltage 3.2V LED Light intensity 1100LM Color temperature 5800-6500K Standard Color rendering index ≥80% Light angle 120° working temperature -25℃-60℃ storage temperature -5℃-35℃ working hour 8-12hrs optional mounting height advice <4M…
 • 3 Years Warranty Anti-rust 60w integrated solar street light
  All In Two Solar Street Light Item Specification Remark light power 60W 100w lithium battery capacity 50AH 40AH lithium battery solar panel 60W 100w Mono Voltage 3.2V 12V LED Light intensity 130LM/W 130LM/W Color temperature 5800-6500K 5800-6500K Standard Color rendering index ≥80% ≥80% Light angle 120° 120° working temperature -25℃-60℃ -25℃-60℃ storage temperature -5℃-35℃…
 • Në natyrë Të Gjithë Në Dy Dritë Diellore Rrugore 80w 100w Diellore që mundësohet me bateri
  Të gjitha në dy Drita Rrugore Diellore Shitje e nxehtë e ndriçuar në natyrë dielli diellor, kapacitet i madh Transport i përshtatshëm. [id i shabllonit ="437"] Artikulli: Drita diellore e rrugës, Ndriçimi në rrugë të jashtme, llambë diellore rruge, dritë LED diellore në rrugë, drita diellore e integruar e rrugës Lloji i procesit: Spërkateni, Lustrim, Veshje pluhuri, prodhimi, Mbledh, testimi i plakjes, duke testuar,...
 • Drita Rrugore Diellore IP66 me Bateri dhe Panel të Ndërtuar 40w 50w 60w 80w
  Drita Rrugore Diellore IP66 me Bateri të Ndërtuar dhe Panel 40w 50w 60w 80w Yichuang patentë e integruar e rrugës diellore, shkëlqim super rruaza LED, Mbështetja e llambës së aluminit me kasetë, I papërshkueshëm nga uji, antikorozive, antirust, bateri litiumi me kapacitet të lartë, thellësisht cikël dhe jetëgjatësi të gjatë ... [id i shabllonit ="437"] Artikulli Drita diellore e rrugës, Ndriçimi në rrugë të jashtme, diellore
 • Promovim i Ri 80w 100w Dritë Diellore e Jashtme për Rrugë / Shteg / Ndriçimi i kopshtit
  Promovim i Ri 80w 100w Dritë Diellore e Jashtme për Rrugë / Shteg / Kopshti Ndriçimi Yichuang patentë integron dritën diellore të rrugës, shkëlqim super rruaza LED, Mbështetja e llambës së aluminit me kasetë, I papërshkueshëm nga uji, antikorozive, antirust, bateri litiumi me kapacitet të lartë, thellësisht cikël dhe jetëgjatësi të gjatë ... [id i shabllonit ="437"] Artikulli Drita diellore e rrugës, Ndriçimi në rrugë të jashtme, diellore
123Tjetra> faqe 1 të 3
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI